Sposób przygotowania

Umyte mięso włóż do garnka z zimną wodą i gotuj przez 45 minut na małym ogniu. Gdy pojawi się szumowina, koniecznie zbierz ją, a wywar posól i dodaj przyprawy. Oraz warzywa. Miękkie mięso wyjmij z garnka, po czym rosół odcedź na gęstym sicie. Podawaj z pokrojoną w plasterki marchewką i z makaronem. W oddzielnym garnku z woda wsypujemy makaron i gotujemy gdy już się ugotuje to nakładamy makaron na talerz i zalewamy bulionem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 7
    original
    Opublikowano

    kotlet

    u mnie co niedzielę, taka tradycja
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !