Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 400 ml przegotowanej gorącej wody. Następnie wylać do płaskiej formy i odstawić do zastygnięcia. Po zastygnięciu galaretkę pokroić w kostkę. Do wysokiego naczynia wlać jogurt i wodę, następnie powoli miksować, dosypując stopniowo krem jogurtowy. Następnie zwiększyć obroty miksera i całość miksować około 3 minut. Gotowy krem nakładać do pucharków używając szprycy lub rękawa cukierniczego, przekładając warstwy kremu kostkami galaretki. Wierzch ozdobić owocami i galaretką.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo dobry
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    a owoce gdzie :) wedle uznania rozumiem
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    czesto taki robie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    deseru nigdy nie odmawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ach te desery... ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !