Sposób przygotowania

Kanie dzielimy na porcje,myjemy.Namaczamy je w jajku,następnie obtaczamy w mące i smażymy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam, ale lubie grzyby, a podobno takie kanie są najlepsze :) świetnie wyglądaja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam kanie :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię kanie pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczne.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !