Sposób przygotowania

Wymieszać kolendrę z oliwą, miodem, sokiem z cytryny, pieprzem i skórką cytrynową. Pokroić schab na 4 kotlety i ubić.. Położyć kotlety na grilla i piec kilka minut, następnie odwrócić i przykryć sosem na upieczone miejsce i piec kolejne 4,5 minut. Po tym czasie odwrócić i dać na talerz i przykryć pozostałym sosem. Pamiętaj aby piec po 4-5 min z każdej strony, nie dłużej, ale na rozgrzanym grillu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    Prawdopodobnie pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    byłam, pomogłam i znikam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    basik00

    ooo koniecznie musze sprobowac :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    super ! polecam :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawe przepisy.Pozdrawiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo dobry taki schabik.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    mmm pychaa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi pysznia
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pysznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !