Sposób przygotowania

Camembert kroimy na cwiartki , obtaczamy w roztrzepanym jajku i nastepnie w bulce tartej, Smazymy na rozgrzanym oelju, podajemu z zurawina.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez taki robię.pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Hm i ta żurawinka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mega dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychota
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne połączenie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !