Sposób przygotowania

Parówki obrac z osłonek. Mięso podzielic na trzy płaty, rozbic tłuczkiem, posopic, popieprzyc i natrzec olejem. Ba każdym płacie położyc po dwa plastry sera, posmarowac sosem pesto, ułożyc parówkę i zawinąc w roladę. Pokroic na 2-3 cm paski. Babijac na szpadkę po kilka sztuk. Posmarowac olejem i grilowac po około 15 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :) już kiedyś robiłam takie roladki i muszę przyznać że są smaczne !!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Też uwazam, że są pyszne i dośc proste w wykonaniu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite połączenia...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł na smaczne danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe,podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !