Sposób przygotowania

Gotować jeżyny i liście na małym ogniu około 45 min.Następnie odcedzić do soku dodać cukier ponownie zagotować.Na drugi dzień dolać spirytus i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z jeżyn nigdy nie robiłam,inne tak ale wyobrażam sobie jaka musi byc pyszna i ten kolor.....cos wspaniałego!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Fantastyczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    robię różne nalewki,ale takiej jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawa jestem jak smakuje,nigdy nie robiłam z jeżyn
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    wygląda bardzo pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    Na pewno pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    nie piłem jeszcze moja strata

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !