Sposób przygotowania

Mieszamy osobno składniki suche i mokre, następnie łączymy je i mieszamy . Na koniec dodajemy jagody świeże lub mrożone. Nagrzewamy piekarnik do 190-200 C. Nakładamy mufinki do formy i pieczemy sprawdzając patyczkiem czy ciasto jest suche.
Z podanych proporcji upiekłam 12 mufinek

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    uwielbiam muffinki ;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    mniam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pycha tylko nie mam cierpliwości do czyszczenia foremek;/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polly66, polecam Ci silikonowe foremki, wywracam je na zewnątrz i z łatwością czyszczę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mufinki prosty sposób na słodką rozkosz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam takie pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszne muszę spróbiwać z tym jogurtem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agata34

    muszę koniecznie spróbować- wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !