Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściane nadzienie do pyz

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
boczek 10 dag
cebula 1 sztuka
białko 1 sztuka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściane nadzienie do pyz

Kapustę odciskamy z nadmiaru soku, siekamy. Cebulę również siekamy i podsmażamy razem z pokrojonym w kostkę boczkiem, dodajemy kapustę i całość podsmażamy jeszcze około 15 minut. Odparowujemy nadmiar soku. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy pyzy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak