Sposób przygotowania

Do dużej miski przełożyć mięso.Wbić jajo.Bułkę zalać wodą (ciepłą) lub mlekiem, potrzymać do rozmiękczenia.Odcisnąć i dodać do mięsa.Cebulę obrać, drobno posiekać, natkę również.Dołożyć do reszty składników.Przyprawić.Wyrobić masę.Formować płaskie kotlety.Otaczć w bułce tartej.
Smażyć na brązowo na rozgrzenym uprzednio oleju.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię mielone
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajne danie, bardzo proste
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zwyczajne ale smaczne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zwyczajne ale smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !