Sposób przygotowania

Małże dokładnie wyczyścić i odciąć zewnętrzne fałdy. W rondelku rozgrzewamy masło, dodajemy czosnek, cebulę i seler. Smażymy aż wszystko zmięknie 10-15 minut. Dodajemy pozostałe rzeczy i dusimy na wolnym ogniu kolejne 15 minut. Na końcu dodajemy małże i dusimy jeszcze dokładnie 10-12 minut i gotowe. To przepis jaki jadłem osobiście w Prowansji i jest genialny!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !