Sposób przygotowania

Kotlety należy rozbić a następnie uformować. Sporządzić ciasto z mąki, jaja, sera i soli. Ubite kotlety zanurzać w cieście a następnie otoczyć w tartej bułce. Tak przygotowane kotlety kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    zapiekane z serem mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tez robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    też takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    moje ulubione danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !