Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy i kroimy.Następnie gotujemy je w garnku i dodajemy łyżeczkę soli.Po 30 min wystawiamy grzyby z ognia,odcedzamy i studzimy.Ostudzone grzyby wkładamy do słoiczków,dodajemy przyprawy i zalewamy zalewą(ocet 1:3 w stosunku do wody,pieprz,sól,cukier do smaku).Po kilku dniach grzyby są gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam grzybki w occie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    uwielbiam,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    W tym roku to chyba każdy ma takie zapasy:)grzyby obrodziły.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !