Sposób przygotowania

Wymoczone płaty śledzia pokroić na kawałki, cebulę pokroić w plastry.Paprykę oczyścić ,pokroić na kawałki. Oliwę z oliwek zmieszać z sokiem z cytryny.Na szpadki na przemian nadziewać kawałki śledzi ,paptyki,plasterki cebuli, oliwki. Tak przygotowane szaszłyki skropić oliwą zmieszaną z sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    nie próbowałem takiego połączenia!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajny pomysł
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Śledzie, oliwki.....B A R D Z O mi się podoba ten pomysł!!!!!!!!!!
  • 4
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    O , jak kolorowo!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super przegryzka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też podoba się taka propozycja.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobre połączenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo atrakcyjny sposób podania śledzia. Bez mrugnięcia okiem wykorzystam misiu Twój pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha szaszłyczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Apetyczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !