Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsne do pyz

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 30 dag
tłuszcz 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
majeranek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsne do pyz

Czosnek siekamy lub przeciskamy przez praskę. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy pyzy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak