Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe nadzienie do pyz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
jajko 1 sztuka
masło 2 łyżki
sól
koperek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe nadzienie do pyz

Twaróg mielimy, koperek siekamy Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy/ucieramy. Powstałym farszem nadziewamy pyzy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak