Składniki:
bulion | 1 1/2 l |
cebula | 1 sztuka |
tłuszcz | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1/2 (krojona w paski) |
grzyby świeże | 40 dag |
bulion | 1 1/2 l |
cebula | 1 sztuka |
tłuszcz | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1/2 (krojona w paski) |
grzyby świeże | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: