Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować.Makaron z zupki rozdrobnić, wymieszać z kapustą i odstawić na chwilę, by makaron zmiękł.W miedzyczasie papryki i por umyć.Pokroić w paseczki lub kostkę a pora w półkrążki.Dodać do kapusty, dołożyć odsączoną kukurydzę.Wszystko delikatnie wymieszać.Doprawić.Połączyć z majonezem.
Smacznego:)

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jaka kolorowa
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Kolory tej sałatki przyciągają wzrok i wzmagają uczucie głodu.Zmykam na śniadanie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela Kamila

    Dziękuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !