Sposób przygotowania

Szynkę i cebulkę drobno posiekać, dobrze wymieszać, doprawić do smaku. Jeśli nadzienie jest zbyt płynne dodać trochę tartej bułki. Takim farszem nadziewamy cepeliny.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne będą z takim nadzieniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a co to są te cepeliny?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !