Sposób przygotowania

wiórki kokosowe moczymy przez 3 dni w spirytusie.
po 3 dniach odsączamy wiórki a do spirytusu dodajemy oba mleka, dokładnie mieszamy

(jeżeli komuś nie przeszkadzają wiórki w likierze może ich nie odsączać )

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Trochę takiego cuda nikomu nie zaszkodzi.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lipa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nero

    a to lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    do kawy super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Czy aby w proporcjach nie ma błędu? Na tyle alkoholu tylko 20g wiórków? Ja robiąc podobną nalewkę kokosową dodaję 10x więcej kokosu - stąd cały smak!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !