Sposób przygotowania

wymieszać składniki i natrzeć kurczaka z każdej strony
resztą oblać go w naczyniu i zostawić na kilka godzin

piec na ruszcie lub w brytfannie ok 1.5 godz w temp 200°C
polewać kilkakrotnie

Porada; kiedy kurczak zbyt szybko się przyrumienia przykryć go jabłkiem pokrojonym w plasterki, spalone jabłko można wymieniać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    niezłe kurczę ;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    To samo pomyślałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    kurczak nabrał pięknych kolorów
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super wygląda! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię pieczonego kurczaczka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !