Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowe kule z farszem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
GORGONZOLA 10 dag
pieprz do smaku
jajko 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe kule z farszem

Pieczarki oczyścić, odciąć nóżki. Nóżki, jajka i gorgonzolę drobno pokroić. Wymieszać składniki z jajkiem i pieprzem, nafaszerować pieczarki. Obtoczyć w jajku, posypać bułką tartą. usmażyć. Podawać z ketchupem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 16.02.2012 10:07
mnaim
kotlet 18.08.2011 23:53
rewelacyjne
kiziolek201 17.07.2011 15:04
pyszności
iga2 22.06.2011 23:33
plus za kompozycję
ewelina/bunia 10.04.2011 21:53
super pomysł
agata1722
agata1722 01.04.2011 00:09
to mi smakuje
mysza666 05.01.2011 12:26
Jestem na tak! Pieczarki to moja obsesja:)
Emilia21 24.11.2010 14:24
pycha
Emilia21 24.11.2010 14:24
pycha
iknkirke 11.11.2010 13:46
muszę wypróbować przepis
hastalavista 06.11.2010 01:00
ciekawy pomysł, na pewno wypróbuję
berys18 26.09.2010 12:48
pyszne i ładne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak