Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, odciąć nóżki. Nóżki, jajka i gorgonzolę drobno pokroić. Wymieszać składniki z jajkiem i pieprzem, nafaszerować pieczarki. Obtoczyć w jajku, posypać bułką tartą. usmażyć. Podawać z ketchupem. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne i ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawy pomysł, na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    muszę wypróbować przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Jestem na tak! Pieczarki to moja obsesja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to mi smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    plus za kompozycję
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnaim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !