Sposób przygotowania

Boczek ugotować w osolonej wodzie. Zostawić szklankę rosołu. Boczek zmielić w maszynce razem z surowa wątróbką i cebulą. Bułki namoczyć w rosole i też zmielić. Do zmielonego mięsa dodać bułki i jajka. Doprawić pieprzem i piez w piekarniku ok godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    pasztet? zawsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    i mój także!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pierwsza klasa!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !