Sposób przygotowania

Ser kroimy w grube plastry . Obtaczamy je w roztrzepanym jajku ,a następnie w bułce tartej. Powtarzamy tą czynność dwa razy.
W patelni rozgrzewamy olej. Na gorący tłuszcz kładziemy kotlety serowe. Zdejmujemy z patelni ,gdy skórka się przyrumieni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszne :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne nie robiłam ,ale z chęcią wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Też robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo ciekawy sposób na ser :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    jeszcze tak nie robiłam,pomysł ciekawy warty wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !