Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieprzowina w kalarepie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1 kg
cebule 2 szt.
marchewki 2 szt.
kalarepy 2 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyzka
margaryna 0.5 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina w kalarepie

Mięso oprószyć Kucharkiem i pieprzem. Margarynę włożyć do rondla, wkroić pokrojone cebule, marchewki i kalarepy. Włożyć mięso i dusić aż będzie miękkie. Czyli ok. godziny, obracając co jakiś czas,żeby się nie przypaliło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak