Sposób przygotowania

Polędwiczki oczyścić z tłuszczu , posolić , popieprzyć i posypać suszonym tymiankiem. I smażymy z dwóch stron , dodać odrobinę wody i dusić pod przykryciem do miękkośći. Podajemy z ziemniaczkami .

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię takie polędwiczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne są!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    prosty przepis ,a polędwiczki niebo w gębie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    pyszny obiadek będzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    polędwiczki, pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    suuuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !