Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowina 70 dag
sól, pieprz wg uznania
ząbek czosnku 2-3 ząbki
cebula 1 sztuka
tłuszcz wg uznania
słodka śmietana 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz

Mięso pokroić w kostkę. Posolić. Obtoczyć w mące i podsmarować na tłuszczu. Przełożyć do garnka. Podlać wodą. Pokroić cebulę. Dodać do mięsa. Dodać ziele, liść io czosnek. Dusić do miękkości. Zagęścić sos mąką ze śmietaną i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 28.07.2011 20:09
super
malaczarna23 25.07.2011 13:29
lubię
jola1512 07.07.2011 12:06
pycha
MAR3STA 11.11.2010 15:23
super!
Karolcia12 30.09.2010 15:01
ciekawe jak smakuje z czosnkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak