Sposób przygotowania

Z mleka, wody, mąki, jaja i cukrów sporządzić ciasto naleśnikowe.
Owoce umyć i w razie potrzeby nektarynkę i brzoskiwnię obrać ze skóry.
Naleśnika smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na połowie naleśnika układamy owoce, składamy go na pół i przystrajamy bitą śmietaną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Zapomniałam napisać, że owoce kroimy w plastry, ale to chyba oczywiste:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda super!!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    I tak cudnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne i pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Nieskromnie przyznam, że bardzo smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    jaka ładna dekoracja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No to akurat dzieło mojego męża.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    są super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne nalesniczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super naleśniczki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !