Sposób przygotowania

Miszamy mięso z jajkiem, namoczoną bułką, wyciśniętym czosnkiem, dodajemy przyprawy. Formujemy pulpety (powinny być kleiste)
Panierujemy w roztrzepanym jajku, bułce tartej.
Smażymy na rozgrzanym oleju.

Idealny dodatek do zupy pomidorowej, jako danie z sosem pomidorowym, z duszonymi warzywami, zupy rybnej..... pomysłów jest wiele:D

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze z indyka nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze z indyka nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze z indyka nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    wyglądają smacznie;)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !