Sposób przygotowania

Ogórki i rzodkiewkę kroimy w półplasterki, cebulęw drobną kostkę, mieszamy , przyprawiamy solą, pieprzem. Mieszamy śmietankę z octem i sosem koperkowo ziołowym, zalewamy sałatkę, odstawiamy do lodówki na pół godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    samo zdrowie
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    bardzo dobra i zdrowa :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !