Sposób przygotowania

Cukinię umyć, pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm. Czosnek rozetrzeć z solą, wymieszać z oliwą i bazylią; przygotowaną zalewą natrzeć plastry cukinii i odstawić na 20 minut, aż cukinia puści soki i zmięknie; piec na grillu na złoty kolor. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna i prosta grillowana cukinia.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawa kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    My też uwielbiamy grillowaną cukinię:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !