Sposób przygotowania

Pomidory umyć i przekroić na ćwiartki następnie wrzucić je do garnka i gotować do miękkości. dosypać nieco soli do smaku jednak nie za dużo. Jak będą miękkie przetrzeć przez sito i przelać do słoiczków. Zakręcić i pasteryzować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jeżeli mam urodzaj pomidorów na działce to robię taki przecier
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    domowy najlepszy :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak domowy najleprzy
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    bardzo piękny kolor w słoiczkach
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    Uciebie widać bardzo ładny kolor bo ja ja zrobiłam to mialam mdły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Z pewnościa lepszy od kupnego
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja uzywam blendera aby nie meczyc sie z sitkiem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    faktycznie, lepiej zrobić samemu, nie jest to trudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !