Sposób przygotowania

Ziemniaki zmielić. Dodać wszystkie pozostałe ziemniaki. Wyrobić ciasto. Uformować wał4ek. Odrobinę spłaszczyć i kroić nożem ukośnie. Kluski, które powstaną wrzucać do wrzącej osolonej wody. Podawać polane przesmażonym masłem z bułką tartą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Tradycyjne i zawsze smaczne.
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    dokładnie ;-)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Tradycja podstawą mojej kuchni:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wiadomo - kopytka
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubie kopytka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    uwielbiam podsmażane
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !