Sposób przygotowania

Dno blachy wyłożyć biszkoptami, galaretkę cytrynową przygotować według przepisu na opakowaniu, odstawić do stężenia.
Tężejącą galaretką polać biszkopty, odstawić do lodówki.
Do miski wlać schłodzone mleko, wsypać śnieżkę i ubijać 5 minut.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 1 szkl wrzącej wody, ostudzić.
Tężejąca galaretkę łyżkami dodawać do ubitej śnieżki, ciągle ubijając.
Pozostałe 2 galaretki, przygotować według przepisu na opakowaniu.
Na galaretkę cytrynową, wyłożyć piankę, na piankę wylać galaretki wiśniowe, odstawić do stężenia.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super,bardzo lubię ciastka na zimno
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super są takie ciasta!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobne ciasto. Smakuje naprawdę super, idealnie nadaje się na ciepłe, letnie dni :) .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    mmmm pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    mmmm pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    ciasto jest przepyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !