Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z jakiem i bułka tartą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
fasola szparagowa 30 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z jakiem i bułka tartą

Fasolkę ugotować obtoczyć w bułce i smażyć na koniec dodać 2 jajka roztrzepane i wymieszać podawać do ziemniaków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 25.11.2011 13:20
i ciekawe jak to smakuje ?
Anna133 24.08.2011 07:54
nigdy takiej nie robiłam
SmakolykiJoanny 04.08.2011 10:15
Bardzo smaczne
marzencia2007 06.11.2010 09:57
z jakiem? nie jadlam nigdy ale musi być smaczne
IZABELA29 22.09.2010 14:23
PYCHA
slawekslawek 07.09.2010 08:27
z jajkiem to nie jadłem jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak