Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 1 kg
cebula 2-3 sztuki
czosnek 5-6 ząbków
tłuszcz do smażenia do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką i czosnkiem

Wątróbkę myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w średniej wielkości kawałki. Cebulkę kroimy w piórka i podsmażamy na złoty kolorek. Dodajemy wątróbkę i smażymy, aż będzie miękka. Czosnek drobno siekamy i posypujemy wątróbkę. Przykrywamy i dusimy ok 5 min. Przyprawiamy do smaku i podajemy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 22.01.2014 07:38
już dawno nie jadłam
Beata23 13.01.2014 13:41
robię podobną
krystyna330 04.11.2013 08:50
fajny pomysł
Seba 19.03.2013 09:22
uwielbiam wątróbkę
jeanette_v 19.02.2012 11:25
Ma zapewne dużo żelaza,...
Kas2 10.02.2012 09:19
uwielbiam!!!
RenataZ-et 18.01.2012 16:52
uwielbiam dania z wątróbki
IZABELA29 08.09.2010 10:24
moja ulubiona
banditka 06.09.2010 09:17
ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak