Sposób przygotowania

* 20 dag mięsa gotowanego
* 45 dag kapusty kiszonej
* 2 cebule
* 2 łyżki margaryny
* sól i pieprz

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pierogi pod każda postacią.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super z barszczem!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !