Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z miesem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z miesem

* 20 dag mięsa gotowanego
* 45 dag kapusty kiszonej
* 2 cebule
* 2 łyżki margaryny
* sól i pieprz

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 29.02.2012 23:14
super
Aleksandra45 11.03.2011 23:46
super z barszczem!!!!!!!!!!!!!!
pigila
pigila 07.01.2011 23:23
pierogi pod każda postacią.
tomcio 06.09.2010 22:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak