Sposób przygotowania

Obieramy jabłka i gruszki i pokroić w ćwiartki , wkładamy do lodowatej wody , zakwaszonej , tj. 1 łyżka octu na 1 litr wody. Brzoskwinie również na ćwiartki , włożyć do wody z owocami. Arbuza również na kawałki tylko bez pestek, czereśnie wydrążyć. Winogrona rozdzielić na pojedyńcze owoce. truskawki myjemy, ananasa w plastry . Lody Układamy na dużym półmisku , najpierw zanim je ułożymy to możemy pokroić w małe kwadraciki owoce położyć na wierzchu, formując ładny deseń.I układamy ładnie na przemian raz lód i owoce. Zależy również od nas jak ułożymy , możemy to zrobić w ogromnych pucharkach.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super! aż chce się to zjeść :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś dla mnie ,uwielbiam owocowe desery
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renia_Kawa

    Mniam, mniam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !