Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę smażymy na patelni, doprawiając solą i pieprzem do smaku. Powinny być mocno wysmażone. Papryki przekrajamy wzdłuż i pozbywamy się gniazd nasiennych, po czym nakładamy do nich farsz (dla chętnych do farszu można dodać doprawiony szpinak). Tak przygotowane warzywa wkładamy do rozgrzanego do 180 st. C piekarnika i pieczemy ok. 20 minut.
Po wyjęciu papryk z piekarnika, posypujemy je szczypiorem.
Podawać na ciepło.
Można polać ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    bardzo dobre są :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    palce lizać :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyśmienite!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja zawsze faszeruję mięsem,czas to zmienić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    super pyszności na tym talerzu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !