Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

32 dag szynki konserwowej lub mielonej
5 jajek
5 dag groszku zielonego konserwowego
55 dag galarety do mięsa

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka w galarecie

Na dno foremki wlać trochę galarety i zastudzić. Na niej ułożyć połówkę ugotowanego na twardo, przeciętego w poprzek jaka i groszek zielony. Wąski plaster szynki ułożyć wokół jaja i szystko zalać krzepnącą galaretą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 06.09.2011 07:06
fajna przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak