Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

3 dag pietruszki zielonej lub zielonych liści pora
papryka konserwowa 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny II

Paprykę pokroić w cienkie paski, pietruszkę umyć, otrząsnąć z wody. Przybierać porcje papryką i listkami pietruszki lub pora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak