Sposób przygotowania

Filety rozbić tłuczkiem, natrzeć solą i pieprzem. Jaja ugotować na twardo i pokroić w plastry. Na porcjach kurczaka układać plasterki sera, na nich krążki jaja i trochę natki. Zwijać roladki, związać nitką lub spiąć wykałaczkami. Obtaczać w mące i smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Gdy roladki będą miękkie, wyjąć je, polać sosem z patelni , posypać pozostałą natką. Podawać z ryżem na sypko i sezonową surówką.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Super przepis ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !