Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 4 filety rybne po ok. 15 dag, sól, pieprz. Sałatka: 3/4 szklanki mango pokrojonego w paseczki, 3/4 szklanki czerwonej papryki pokrojonej w paseczki, 3/4 szklanki papryczek poblano pokrojonych w paseczki, 3 łyżki posiekanej kolendry, 1 łyżka soku z limonki, 1 łyżka oliwy, sól, pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać składniki sałatki. Rybę zgrillować. Na rybę nakładać sałatkę i podawać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladna fotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    kolorowo,bajecznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !