Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna zupka fasolkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 2 l
fasolka szparagowa 30 dag
włoszczyzna 2 szklanki
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz
bulion 2 z papryką
fasola 1 szklanka
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupka fasolkowa

W przygotowanym bulionie gotujemy wcześniej namoczoną fasolkę czerwoną, gotujemy. Fasolkę szparagową oczyszczamy i dodajemy do bulionu, gotujemy. Kiedy fasolki będę na wpół miękkie dodajemy włoszczyznę.
Całość doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 13.04.2011 11:13
ciekawe - muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak