Sposób przygotowania

Kroimy warzywa w drobne kostki. Do garnka dajemy oliwę z oliwek i masło. Dodajemy warzywa i gotujemy je na oliwie i maśle ok. 5 minut. Następnie dodajemy wcześniej przygotowany rosół i wodę. Doprawiamy solą, pieprzem, szafranem i kostką rosołową. Gotujemy ok. 40 minut. Miksujemy blenderem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajnie podana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszna zupka i jak ładnie podana :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mniam, aż chce się zjeść :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    moja ulubiona zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    wygląda jak przecierana :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    ale musi być pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !