Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie, odcedzamy. Kiełbasę kroimy w większą kostkę, podsmażamy na patelni dodając odrobinę pieprzu i oregano. Gdy kiełbaska się podsmaży, łączymy ją z odcedzoną brukselką. Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego, polewamy keczupem i zapiekamy w piekarniku ok. 30 minut w temp. 180*C. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    pysznie to wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Fajny przepisik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    dokładnie świetnie wygląda, ciekawe jak smakuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ale super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetnie wygląda i smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !