Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

złota wtęga na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól 1 łyżka
bułka tarta pikantna 3 łyżki
masło 1/2 kostki
fasola 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: złota wtęga na ostro

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. W małym rondelku rozpuścić masło i dodać bułkę tarą. Podsmażyć ją i gorącą polać fasolkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 21.02.2012 14:51
wspaniała
mamusia1 21.02.2012 14:51
wspaniała
Beata73 09.02.2012 15:02
bardzo ją lubię
Beata73 09.02.2012 15:02
bardzo ją lubię
SyMiki 20.09.2011 19:58
pyszna
ewaa 04.06.2011 23:13
smaczne
muflon 31.12.2010 22:04
pycha!
mamusia1 26.12.2010 16:20
wspaniała
mamusia1 26.12.2010 16:20
wspaniała
kuklik 07.11.2010 06:46
pyszna
Beata73 06.11.2010 14:41
moja ulubiona!
Kryska73 31.10.2010 15:58
uwielbiam taką!
Anna189 08.09.2010 10:10
bardzo dobre
Anna189 08.09.2010 10:10
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak