Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica ala ewa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 2 szt
kiełbasa śląska 1 szt
cebula 0,5 szt
papryka czerwona 0,5 szt
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica ala ewa

Paprykę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i zetrzeć na tarce. Kiełbasę pokroić w kostkę i smażyć na oleju, pod koniec dodać cebulę i paprykę. Jajka rozbić w szklance, zmieszać z solą, pieprzem i papryką. Polać nią kiełbasę i warzywa, wszystko wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 08.10.2010 15:17
uwielbiam takie dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak