Sposób przygotowania

Ciasto

z podanych składników, zagnieść ciasto.

Podzielić na 2 części.

Jedną cześć wyłożyć na spód.
Masa jabłkowa
pokrojone jabłka, przełożyć do rondla i przesmażyć z cukrem.

Przesmażone jabłka zdjąć z ognia, wsypać galaretkę cytrynową, dobrze wymieszać. Masę jabłkową wyłożyć na ciasto.

Drugą część ciasta rozwałkować i nałożyć na jabłka.

Ciasto włożyć do piekarnika na ok. 45 minut w 175 stop.
Gotowe ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Jak ja lubię ciasta z jabłkami:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !